Heti bűnbeesés

Heti bűnbeesés

Málnával töltött csokiskekszek

2017. november 26. - #Annipanni#

f03f661d-8175-41d6-a727-98743176b5a1.jpeg

Jelen pillanatban egyet tudok jól csinálni, elkésni :) , de ahhoz nagyon értek!! Rohanok reggel az oviba, majd a munkahelyre, oviba, boltba, haza. És sajnos romló szintidőkkel :) Valamelyik nap zárásra értem az oviba és kaptam is valamilyen bünti cédulát. Állítólag, ha hármat kapsz lesz következménye. Tisztára mint egy computeres játékban. De amúgy nem mertem megkérdezni, hogy mi az :D na mindegy szerintem az összes anya hős, aki dolgozik és mellette lavírozik a saját és a gyerekei világában, hogy minden működjön és minden és mindenki időben kész legyen ott legyen ahol kell, és közben a munkahelyén is menjenek a dolgok. Ezt a csoadfinom alakbarát kekszet nekik ajánlom - a hős anyáknak -, akik megpróbálnak jónak és megfelelőnek lenni egy olyan világban, amelyben szerintem ez képtelenség :) 

A sütit egy spanyol blogger hölgy oldalán találtam, ajánlom mindenkinek, aki szereti a cukor, liszt nélküli finomságokat, és tud spanyolul. Aki nem, annak meg ígérem, hogy több mindent készítek az oldaláról.
Az oldalon videó is van az elkészítéséről

http://deliciousmartha.com/2017/11/21/galletas-rellenas-de-frambuesa-saludables-pims/

Hozzávalók

Keksz
75 g. Zabliszt
50 g. Mandulaliszt
1/2 teáskanál sütőpor
Csipet só
20 g. Olivaolaj
30 g. Tej
35 g. Méz

Málnatöltelék
150 g. Málna ( fagyasztottat használtam)
2 evőkanál chia mag
1 kanál víz
1 kanál méz
90 g étcsoki

Elkészítés
Keksz
A keksz hozzávalóit egy tálban jól dolgozd el. Majd egy 12- es muffin sütőforma aljába vágj sütőpapírból az aljára , hogy ne ragadjon le. 12 fele oszd a tésztát, és formázz golyókat, majd azokat a papírra, egyengeds le, hogy keksz formát kapjunk. 180C-on süsd kb 9-10 percig, amíg nem barnul a széle.
Málna töltelék
A málnát az összes hozzávalóval forrald fel , majd amíg teljesen össze nem áll és egy szószt nem kapsz a chia maggal, kevergesd. Majd Hűtsd le.
Összeállítás
A kihűlt kekszek közepére kb. 2 teáskanálnyi málna tölteléket kanalazz. Majd a csokit mikróba olvaszd fel, és az málnakalapot vond be a csokival. Tökéletes vendégváró az ünnepekre , jó étágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://hetibunbeeses.blog.hu/api/trackback/id/tr8413395991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása