Heti bűnbeesés

Heti bűnbeesés

Cukkinis rágcsi

2017. július 02. - #Annipanni#

13b1540c-1dbd-4874-91a4-2307f82104ed.jpg

Este leülni a Tv elé az egész napos rohanás után és nem rágcsálni, az maga a gyötrelem...legalábbis nekem :D Amúgy működőképes is, ha alakbarát nyamit eszünk és nem pl. fagyit :) ,  nem mindennap fagyit :D  Ezt a cukkinis rágcsát egy ilyen este készítettem, amikor nagyon tudatos nassolós voltam :) Nemcsak nyaminak, hanem köretnek is nagyon fini, paradicsomszósszal, valami husi mellé.. Az igazat megvallva az elvárásaimat túl is szányalta. Ime a receptje!

Hozzávalók:

- 1 közepes cukkini , reszelve

- 10 dkg cheddar sajt, reszelve

- fél hagyma reszelve

- egy tojás

- 1/3 bögre zsemlemorzsa

Elkészítés:

- Reszelj le egy cukkinit- nyomkodd ki jól a levét, aztán reszeld le a fél hagymát, 10 dkg cheddar sajtot (lehet más is), keverd össze őket.
- Majd adj hozzá 1/3 bögre zsemlemorzsát, egy tojást, sót borsot.
Kb. Egy evőkanálnyi adagot formázz a képen látható formára, helyezd el sütőpapírra kibélelt tepsire, süsd 200 fokon 18 percig. Kínáld paradicsomszósszal! Jó étvágyat Nassolók :)

Ha tetszett a recept követhetsz a facbookon is, ahol még több recept vár.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hetibunbeeses.blog.hu/api/trackback/id/tr8712635157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása