Egy télies, mutatós, gyors édességet varázsohatsz könnyen az asztalra, és a végén bárkit leveszel vele a lábáról!
Hozzávalók - 6 főre
6 db fehér macaron
Eper ízű gyümölcskocsonya, esetleg hozzá eperlé, vagy eperszörp
1 db gránátalma magjai
200 ml tejszínhab
Elkészítés
1) tedd a gránátalma magjait, vagy más gyümölcsöt egy átlátszó pohár aljára, de hagyjál a díszítésre 2) a gyümölcskocsonyát készítsd el a leírtak alapján, tehetsz 1-2 kanàl eperszörpöt hozzá, de a lé ne legyen több 3) öntsd a poharakba, hagyd megszilárdul, kihűlni, hütőben gyorsabb 4) a megszilárdult zselére helyezz egy macaront 5) verd fel a tejszínhabot 1-2 teáskanál porcukorral 6) kanalazd rá a tejszínhabot a macaronra, majd szórd meg a maradék gránátalma maggal 7) tálald és fogadd a dícséreteket
Ha tetszett a recept követhetsz a Facebookon is!